X

Απονομές Πτυχίων Ξένων Γλωσσών 2020

 

Το Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020, στην κατάμεστη αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου ΔΑΪΣ, πραγματοποιήσαμε, για 17η συνεχή χρονιά, την Εκδήλωση Απονομής Πτυχίων Ξένων Γλωσσών. Όλοι μαζί, μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί, τιμήσαμε την επιτυχία 300 μαθητών οι οποίοι απέκτησαν την σχολική χρονιά 2018-2019 πτυχία Αγγλικών, Γαλλικών και Γερμανικών.

Όπως κάθε χρόνο, η βραδιά αυτή δεν έχει μόνο ως στόχο την παράδοση πτυχίων Γλωσσομάθειας. Είναι η ευκαιρία να γιορτάσουμε την προσπάθεια των μαθητών, να επιβραβεύσουμε τη σκληρή δουλειά τους και να τους υπενθυμίσουμε πως πάντα πρέπει να στοχεύουν ψηλά και να κυνηγούν με πάθος τα όνειρά τους.

Την Εκδήλωσή μας τίμησαν με την παρουσία τους ο κύριος Stephen Taylor, εκπρόσωπος του Πανεπιστημίου του Cambridge καθώς και ο κύριος Γιάννης Μπάρδης, εκπρόσωπος της Ελληνοαμερικάνικης Ένωσης.

Συγχαίρουμε θερμά όλους τους μαθητές για τις σπουδαίες διακρίσεις τους και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στους μελλοντικούς τους στόχους. Όλοι εμείς, θα βρισκόμαστε δίπλα τους, προσφέροντάς τους τα απαραίτητα πνευματικά εφόδια, τις γνώσεις και τις αξίες, ώστε να δημιουργήσουν το μέλλον τους με επιτυχία.