X

Λονδίνο – Cambridge 2023: Η εκδρομή της χρονιάς!

Την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023, 20 μαθητές των Φροντιστηρίων μας άφησαν πίσω τους το άγχος, την καθημερινότητα και τις σχολικές υποχρεώσεις τους και βρέθηκαν σε μια από τις πιο όμορφες, ζωντανές και κοσμοπολίτικες πόλεις της Ευρώπης, το Λονδίνο!

Στην πενθήμερη εκδρομή του Φροντιστηρίου μας, όλοι μαζί παρέα, συνοδευόμενοι από το Διευθυντή Σπουδών καθώς και δύο Καθηγητές Αγγλικών του Φροντιστηρίου, οι μαθητές μας θαύμασαν από κοντά εντυπωσιακά αξιοθέατα της πόλης, διεύρυναν τις γνώσεις τους και το σημαντικότερο: έκαναν εξάσκηση της Αγγλικής Γλώσσας με τον πιο ευχάριστο τρόπο!

Οι συμμετέχοντες ακολούθησαν ένα εξαιρετικά γεμάτο και ενδιαφέρον πρόγραμμα πέντε ημερών. Επισκέφθηκαν τα επιβλητικά ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, το Βρετανικό Μουσείο και το μοναδικό Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων της Μαντάμ Τυσσώ. Περιηγήθηκαν στον ιστορικό Πύργο και τη Γέφυρα του Λονδίνου, το διάσημο ρολόι του Μπιγκ Μπεν και το Κοινοβούλιο. Απόλαυσαν την μαγευτική θέα του Λονδίνου από ψηλά στο London Eye και έκαναν τη βόλτα τους στα εντυπωσιακά Harrods, στην Oxford Street και στις πλατείες Πικαντίλι και Τραφάλγκαρ.

Στο πρόγραμμα της εκδρομής είχαμε μεριμνήσει να επισκεφτούμε μια ολόκληρη μέρα τη γραφική πόλη του Cambridge. Υπό την συνοδεία και καθοδήγηση Άγγλου ξεναγού, οι μαθητές μας περπάτησαν στους δρόμους της πόλης, ενημερώθηκαν για την ιστορία και τα κολλέγια του παγκοσμίου φήμης Πανεπιστημίου. Μια ομολογουμένως αξέχαστη εμπειρία για όλους τους μαθητές.

Την Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023, η ομάδα μας επέστρεψε στην Αθήνα, γεμάτη εντυπωσιακές εικόνες, μοναδικές εμπειρίες και αναμνήσεις που θα κρατήσουν για πάντα! Τους ευχόμαστε μια ζωή γεμάτη ανάλογες ξεχωριστές στιγμές!

Εμείς από τη δική μας πλευρά θα συνεχίσουμε να διοργανώνουμε αυτή την ξεχωριστή εκδρομή ώστε να ζήσουν και άλλοι μαθητές αυτή την μοναδική εμπειρία!